lunes, 13 de octubre de 2014

Crónica Aldeana 5 Sant Jaume 1

ALDEANA  5  - SANT JAUME  1

Segon triomf consecutiu a casa

Tres punts importants per a la U.E. Aldeana que la consoliden en la meitat de la classificació, davant d'un Sant Jaume que només aguanto una part i en la segona es va desarmar més per errors propis que per acció de joc local.
La primera part els locals van tractar de fer un joc de toc i possessió de la pilota però que no tenia profunditat en els últims metres per un bon bloc defensiu i les seves dues línies de quatre plantejada per la visita. Sant Jaume va regalar la pilota i l'Aldeana domina i tocava al mig del camp, però, un error amb la defensa i una ràpida reacció de Hristo el va deixar sol davant Sergi Auré per marcar 0-1 a la mitja hora de joc i amb la qual s'aniria al descans.
En el complement tot va canviar ja als 5' un xut des de fora de l'àrea el porter que se li escapa la pilota, Montesó vol aprofitar i el mateix porter li comet penal que Salva s'encarrega de transformar en empat. Ja bolcat a l'atac tres minuts després d'una jugada de dreta esquerra, Alex controla, toca de cara perquè Moya marqui el 2-1. La vista es desfeia passant el temps i el mateix Moya, en una execució magistral de falta directa, marcava el tercer per l'Aldeana.

Més tranquil els locals van seguir dominant i tenint oportunitats molt clares i en una d'elles Moya s'interna a l'àrea, s'embolica amb la pilota i Marc Royo aprofita per marcar el quart. Tot semblava acabat però en l'última jugada del partit una passada en profunditat i una defensa totalment desorientada deixa a Salva, que ja havia fallat unes quantes, només davant del porter i posa el segon per la seva collita personal i el 5-1 definitiu.